top of page
VGS-gruppen opplæring

“Bransjegruppen for deg som jobber med eller har interesse av dokumentert sikkerhetsopplæring"

Om Faggruppen
Om faggruppen VGS

DOK48 Gruppen NOORSI er en bransjegruppe som er sterkt engasjert innen dokumentert sikkerhetsopplæring. Innenfor både industri og skoler er dokumentert sikkerhetsopplæring et velkjent begrep, og omfatter hundrevis av typer arbeidsutstyr. 

 

Faggruppen ble startet i 2007 og hovedformålet har vært å systematisere dokumentert opplæring i klasser, moduler og opplæringsplaner.  

 

Innenfor "dokumentert opplæring" ligger mange typer arbeidsutstyr som vinkelslipere, dreiebenker, lifter og annet såkalt "farlig" utstyr.

Faggruppen har medlemmer fra store industribedrifter, videregående skoler, opplæringsvirksomheter osv. Forsvaret har hatt ledelsen av gruppen de senere år. 

Bli medlem du også - vi jobber for DIN sak!

FAG
Fagrelatert VGS-gruppen

Her ligger faglig informasjon og problemstillinger om dokumentert sikkerhetsopplæring som du som driver med dette kan få bruk for, ift regelverket fra Arbeidstilsynet. 

 

Personer som jobber med farlig verktøy og utstyr skal ha kjennskap til risikovurdering og opplæring i henhold til Arbeidstilsynets regelverk. Hvordan skal dette gis? Hva er godt nok? Hvordan dokumentere? Hva om det skjer en ulykke?

Her legges regelverk/høringer fra myndighetene, lenker og kontaktinformasjon til myndigheter og andre som kan være aktuelle for deg som jobber med dokumentert opplæring.

Snart lanseres muligheten for medlemmene å logge inn på lukket fagforum for å delta i faglige diskusjoner om opplæring på arbeidsutstyr.

LEDER
Leder og admin VGS-gruppen

Kontaktinformasjon til DOK48-gruppens leder og administrator.

DOK48-gruppen har en leder som velges av gruppen selv for to år om gangen.

 

Administrator er fagsjef i NOORSI.

Nyheter

Facebook-nytt

Hva skjer..

 

Aktuelle kurs:

Personløfter instruktørkurs,4.-6.november, Tønsberg

 

-til påmelding her!

Se hele kurskalenderen her!

 
 

 

Aktuelt
Elektronisk elevbok VGS-gruppen

NOORSI har Norges mest effektive og oversiktlige system for å holde oversikt over kompetanser gitt innen dokumentert opplæring. Systemet brukes også som Elektronisk elevbok i videregående skoler, en IT-løsning for effektiv papirløs total kontroll på dokumentert opplæring av elever i videregående skoler.

Unngå kostbart dobbeltarbeid og unngå rot med papir og permer. Gjennomgående papirløs løsning for alle firma og videregående skoler som kan gi fullstendig kontroll på alle de 100-vis av kompetanser som gis på hver enkelt elev gjennom skoleåret. Mange VGS har tatt systemet i bruk og fått full kontroll!

bottom of page